Samu az esőisten

Samu az esőisten

mondom mi van

avagy minden a feje tetején

2014. október 14. - kávédávid

...megdöbbenéssel veszed észre, hogy a mélyhűtőben már nincs is más csak anyatej.

...belenézel a tükörbe és konstatálod, hogy a hajad már harmadnap van összefogva (ki sem bontottad) és úgy áll mint a szénaboglya.

...délután 2-kor veszed észre, hogy még pizsiben vagy és nem is reggeliztél.

...határozottan eldöntötted, hogy te nem fogsz gügyögni a gyerekedhez mint azok a sipítozó öreg nyanyák. hát felülmúlod őket.

...elindulsz valahova/akárhova kocsival. végre sikerül összepakolnod minden gyerekkelléket (sok pelus, popsikenőcs, sok tetra pelelnka, zenélő játék, ami leköti ha neaggyisten te nem tudod, meleg ruha, váltó ruha, kistakaró, sapka, anyagcipőcske, kesztyűcske stb.). gyerek az autósülésben. fél órán keresztül szenvedsz azzal a rohadt biztonsági övvel, mikoris a gyermeked elkezd ordítani, nem használ a hangod, nem használ a hülye zenélő pillangó. kénytelen vagy kikapcsolni a biztonsági övet, kihámozni a takarók alól és felvenni. persze azonnal elhallgat. a kis manipulatív hétszázát! átvert téged. megint. vidáman piheg a válladon. na jó. visszabányászod az ülésbe, újra indul a procedúra. most zenélhet a lepkepajtás, tetszik neki. aztarézfánfütyülő... beülök a kocsiba, végre. eligazítom magam, öv be, indulok. indulnék, ugyanis a kapunyitó nincs sehol.  ez azt jelenti, hogy ha fel akarok érte menni, újból össze kell szednem samut, csak nem hagyom lenn egyedül a kocsiban, míg én kitudja meddig tartózkodom fenn, mert persze fingom sincs hol van az a rohadt távirányító. kelepcébe kerültem. már eltelt majdnem 40 perc a kis bemutatóval együtt és én még nem indultam el és úgy néz ki egy darabig nem is fogok. aztán eszembe jutott a megoldás, ami teljesen lényegtelen, itt csak az előkészületeket szerettem volna felvázolni. :)

SAM_0153_k.jpg

...egész nap veled van a gyermeked, egész nap csak ölelgeted, nézegeted, de megállás nélkül hiányzik. ha vendégek jönnek és felveszik, féltékeny vagy.( nem normális dolog esküszöm, de a múltkor úgy puszilgattam, hogy megharaptam a kisujját. volt ám bőgés. szegény kismuki neharagudj! )

...ha választhatsz a szex és az alvás között, az utóbbira fogsz szavazni

...a séta csak neked séta, ő semmit nem érzékel az egészből.

...baromi nehéz a babahordozót cipelni gyerekkel együtt.

...ha eddig nem fájt a hátad, hát most fog. a szoptatás másik sajátossága a gyermeked életben tartásán kívül, hogy a hátadat viszont kinyírja.

...a babaruhák max. kétszer-háromszor kerülnek rá és kinövi.

...az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. szülés után rájössz, hogy a két hatalmas, tejjel teli csecsed miatt esélyed sincs rá még vagy fél évig.

...a telepisilt és telekakált pelenka majdnem megüti a 100 dekát

...ha a gyermeked elaludt végre, na akkor fog csengetni a postás

...innentől kezdve nyitott ajtónál kakálsz, hogy azonnal meghalld ha bármi történik

...a melltartóbetét lesz a legdrágább kincsed

... eldöntöd, hogy nem fogod elhalmozni a lakást hülye plüssökkel és még hülyébb társaikkal. na ez sikerült eddig! ;)

viszlát

A bejegyzés trackback címe:

https://esoisten.blog.hu/api/trackback/id/tr296793027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása