Samu az esőisten

Samu az esőisten

új mutatvány

avagy magasabbra, még magasabbra

2014. október 22. - kávédávid

...hellobello, ismét jelelentkezünk. új fantasztikus cirkuszi mutatvány van alakulóban. samu képes azt a nagy és nehéz fejét olyan magasra emelni, hogy alá kell támasztania kis kezeivel, hogy még emelje a szintet. brávó! kitolja magát és inog-binog a buksija, majd eldől oldalra, de tartja a pózt. hát ezzel is megvolnánk. várjuk a köveztkező ügyeskedést kisfiam!

samuka.jpgSAM_0135_k.jpg

...samubogyó egyre kerekebb és olyan marha nehéz, hogy fogási technikát kellett változtatnom, mert egy idő után nem bírom el. na jó, elbírom, de a hátam eléggé odavan. masszőrt ide!

...mostmár beállt a menet, mondhatom, hogy fixen. egész nap alvás van, aztán megspékeli a napot egy kis esti pár órás nyüszörgéssel, majd a fürdőkádban elalél a gyönyörtől. amikor kiveszem éktelen nagy sírás a jussom. gyors bebugyolálás a meleg törölközőbe, akkor visszavesz egy kicsit. végleg megnyugodni a cicin tud, amibe annak rendje és módja szerint bele is alszik. de úgy, hogy olyat még nem láttál, bimbó vákummal a szájban, nem enged. a test totális ernyedés alatt, kezei lógnak a teste mellett. tenyere nyitott, lába kókadt. szuszogás közben kis világbéke vigyor villan, de jaj! ekkor kicsusszan a cickó, samu rákap fejjel, szájjal, kézzel-lábbal, dupla lendülettel. még éppen idejében, sikerül visszaszippantani. huh. újból végtelen mámor pozíció. ez megismétlődik még egyszer-kétszer, hiszen hagyom. nem bírok betelni, így csak nézem és megáll az idő...

...éjszakánként a szokásos ébredést sohasem követi sírás. csupán nagyokat cuppog és hallgat mint a bárányok. néha nyekken egyet, hogy "namostmárazértcicitide", de hogy mióta űzi a lepedő- és kézevés művészetét, nem igazán lehet tudni. elvan, nem kell aggódni. lehet, hogy közben annyi emléke van, hogy fel kell őket dolgozni és a sírás kivesz. kitudja mit tudnak ezek a babák. lehet, hogy még emlékeznek előző életük történetére és mint mese, pörgetik a tekercset. lehet, hogy a jövőt látják egymás utáni képekben és ha már itt tartunk ez dávid elmélete a babák álmáról. szemük becsukása után szépen felelevenedik a nagybetűs élet. látják kikkel fognak találkozni, mit fognak csinálni, elesnek-e, szeretnek-e, lubickolnak-e, ölelnek-e, élnek-e, halnak-e. ezért van, hogy alvás közben különböző pofákat vágnak. görbül a száj: nem kap több csokit. fintorgás: ennek a nőnek eekkora segge van! szemöldök ráncolás: ugyanmár ne kamuzz. kisimult arc, csorgó nyál: a jövőben is alszik. kis féloldalas vigyor: csajozás. óriási telepofavigyor: karácsonyfa. fontos, hogy nem sorrendben pörög a film, hanem össze-vissza, kis foszlányokban (ugyanis ha pontosan következne az események sorozata, akkor tudna mindent, így viszont nincs képben mi, mi után lesz), amely képesség egyre inkább fakul, ahogy tör fel belőle a kicsi én. az már nem összeegyeztethető. hát így állunk. hogy teljesen képben legyetek, samu ebben a szent minutumban éppen nagyon-nagyon vetít valami csajnak.

...rájöttünk, ha fáj a hasa remek ellenszer a pöttyös labda. rátesszük a kisfiút a tetejére és még élvezi is mindezek tetejébe!

SAM_0196_k.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://esoisten.blog.hu/api/trackback/id/tr746815127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bütyi papi 2014.10.31. 12:05:54

minden nap lesem az újabb infókat rólatok, DE hiába ... írjál légyszi mert azt olyan jó olvasni .... várom várom türelmetlenül puszi
süti beállítások módosítása